(Udgået) Matas babypakke gratis

Denne babypakke er udgået!

Matas er mange kvinders og ikke mindst mødres valg, når det kommer til indkøb af cremer, sæber og make-up. Da de derfor helt naturligt har mange kommende mødre som kunder, forkæler de også med en gratis babypakke. For at få babypakken skal du dog være tilmeldt Club Matas og angive på din profil at du venter dig en baby.

Club Matas babypakke indhold

For at få babypakken skal du henvende dig i Matas med dit Club Matas kort. I kassen vil du derefter få udleveret Matas’ babypakke. Indholdet i babypakken kan variere alt efter hvornår du henter den, men indholdet skrevet herunder er et bud på hvilke ting du får udleveret gratis. Babypakken fra Club Matas indeholder 3 forskellige ting.

Prøve på Matas ble

Du får en prøve på en ble fra den kendte blemærke Libero. Modellen du får en prøve på er Libero touch 2, som er fremstillet efter deres nyeste forskning. Det er en lækker ble der er helt blød og har god pasform. Det er den eneste ting babypakken indeholder, som er til din baby.

Matas øjenmake-up fjerner

Derudover for moren også lidt forkælelse fra Matas’ egen naturserie: Matas Natur. Det er en serie der af produkter der er lavet af økologiske råstoffer og er uden parabener og farvestoffer. Deres øjenmake-up fjerner er dermed meget mild imod øjnene og god hvis du har en sart hud, med ekstra e-vitamin og aloe vera.

Matas håndcreme

Du får også en lækker håndcreme fra Matas’ naturserie. Den indholder Gojibær og økologisk aloe vera og dufter fantastisk. Den er ligeledes økologisk, uden parabener og uden farvestoffer. Den kan med fordel bruges flere gange om dagen hvis du har tørre hænder.

Bestilling af Club Matas babypakke

Du bestiller din Club Matas babypakke online og henter den i din Matas forretning. Du kan selv vælge hvilken Matas forretning der skal være din inde på din Club Matas konto. Sådan bestiller du babypakken gratis.

 1. Tilmeld dig Club Matas online eller i din nærmeste Matas butik.
 2. Er du tilmeldt skal du blot logge ind på din Club Matas profil online og angive at du er gravid eller har et barn.
 3. Når du har gjort det kan du henvende dig i din lokale Matas forretning i kassen, give dit Club Matas kort og sige du gerne vil hente din gratis babypakke.

Betingelser

For at få Matas’ babypakke pakke, skal du være tilmeldt Club Matas. Club Matas er et fordelsprogram, der gør at du samler point på dit Club Matas kort hver gang du handler i Matas og hos deres partenere (fx Pling og Alka! forsikring). Du kan tilmelde dig Club Matas online eller i en Matas butik. Betingelserne for at få babypakken hos Matas er derfor meget simple.

 • Du skal være tilmeldt Club Matas.
 • Du skal bestille og hente babypakken inden dit barn er fyldt 3 år.

Om Matas

Matas er en landsdækkende dansk kæde, der sælger alt indenfor sundhed og personlig pleje.

8 Kommentarer

 1. LasseKH

  Hej Lava,

  Det var så lidt! Husk vi informere også om en masse andre gratis babypakker.

  Mvh Lasse 🙂

  Svar
 2. Tevrez khalil

  Tak for det

  Svar
  • LasseKH

   Hej Tevrez,

   Det var så lidt. Du kan få et overblik over alle andre babypakker på forsiden.

   Mvh Lasse 🙂

   Svar
 3. Jonas Møller

  Hej club Matas,

  Sig mig kan man som mand ikke bestille babypakke, når man er medlem af club matas? Er det kønsbestemt?

  Svar
  • LasseKH

   Hej Jonas,

   Tak for dit spørgsmål. For god ordens skyld vil jeg lige gøre opmærksom på at vi ikke formidler eller svare på noget på vegne af Club Matas, vi er en selvstændig side, der ikke har noget med Matas at gøre.

   Jeg kan desværre heller ikke svare på dit spørgsmål. Jeg bestilte det i sin tid via min kæreste, da jeg ikke selv var medlem af Club Matas. Jeg håber der er andre der kan hjælpe dig med et svar?

   Ellers se her hvordan du kan kontakte Club Matas: https://www.clubmatas.dk/web/faces/public/exo/contact

   Mvh Lasse 🙂

   Svar
 4. Avin qadir

  Hey clupmatas tak for jers babypakke

  Svar
 5. Betina Schumdt

  Er det korrekt at man ikke længere kan afhente de gratis babypakker i Matas ?
  Forsøgte mig i 5900 rudkøbing idag… men måtte gå tomhændet derfra.

  Svar
  • LasseKH

   Hej Betina

   Du skal tilmelde dig Club Mamma på Matas’ hjemmeside for at få babypakken. Mig bekendt er de ikke stoppet med at udleverer en lille gratis pakke til kommende mødre 🙂

   Mvh Lasse

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.