Julekalender til børn

Man siger jo at julen er børnenes tid, hvilket lang hent ad vejen også er meget rigtigt, og derfor forkæler vi forældre, bedsteforældre, mostre og onkler gerne børnene i familien med en julekalender eller adventskalender.

En julekalender til børn kan blive til på flere forskellige måder. Der er alt fra den helt nemme løsning hvor man køber en færdiglavet julekalender med diverse legetøj, ting og sager til børn, til den mere personlige løsning hvor man laver hele julekalenderen selv og udvælger hvert enkelt pakke selv ud fra hvad barnet kan lide.

Find årets julekalender til børn

Alt efter hvornår du starter og hvor meget tid du har kan du vælge at lave din julekalender med udgangspunkt i det. Den nemmeste løsning for dig vil være at købe en færdiglavet julekalender til børn hos en legetøjsbutik. Her kan du som regel finde en julekalender med et tema dit barn godt kan lide, f.eks. Gurli Gris el. LEGO, og så er årets julekalender sikret hurtigt og nemt.

Herunder kan du se et udvalg af populære julekalendre til børn i alle aldre. Jeg har opdelt oversigt efter temaer, og du kan klikke dig videre til et tema for at se alle tilgængelig julekalendre med netop det tema.

Kreativ julekalender til børn

Du har også muligheden for at være kreativ og lave din egen julekalender til børn. Her er der flere muligheder og det egentlig kun fantasien der sætter grænser, men det kan også være svært nok at sætte fantasien igang, så her kommer nogle ideer til kreative julekalender løsninger til børn.

Fyld selv julekalender

Dette er uden tvivl den nemmeste måde at lave din egen julekalender til børn på. Du kan købe en fyld selv julekalender med tomme rum og så skal du bare have fyldt den ud med små pakker dit barn godt kan lide.

Der findes flere fyld selv julekalendere, men vi har fundet frem til nogle gode nogle du kan købe online. Et alternativ er at gå i Flying Tiger el. Søstrene Grene, som hvert år sælger deres lav selv julekalender i pap.

Lav selv julekalender i pap

En lav det selv julekalender i pap er den billigste løsning du finder, men den kan også sagtens holde et par el. flere år i træk. Du skal dog være opmærksom på at nogle pap julekalendre er lavet til kun at kunne bruges 1 gang. Denne julekalender kan muligvis bruges igen, alt efter hvor hårdt den er blevet brugt efter første år.

Fyld selv julekalender med billede

Denne type julekalender kan du lave hos en fototjeneste f.eks. Pixum, som julekalendren vist herunder er fra. Her har du mulighed for at lave en julekalender der ser meget personlig ud med et foto af dig selv eller dit barn udenpå. Fyld den efterfølgende med en masse små gaver som f.eks. chokolade, vingummi, småt legetøj osv.

Fyld selv julekalender i træ

En julekalender i træ kan du være sikker på kan genanvendes år efter år, og det kan denne meget fine julekalender i træ også. Den består af 24 små låger og er designet som et hus med lys og vinterlandskab i toppen. Den fungerer også godt som julepynt og og børn vil elske den.

Andre kreative ideer til børnenes julekalender

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.