De 6 bedste babystrik bøger

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22.3″ custom_padding=”-50px|||” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on”][et_pb_row custom_padding=”-50px|||” padding_mobile=”off” custom_margin=”-50px|||” column_padding_mobile=”on” parallax_method_1=”off” admin_label=”row” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” max_width=”780px” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”on” width_unit=”on” custom_width_px=”780px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.0.87″ title_font_size=”32px” title_line_height=”1.5em” title_all_caps=”off” background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”on” parallax_method=”off” parallax_effect=”on” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.23.2″]

Bøger er ikke altid den rette måde at lære tingene på, men når det kommer til at strikke, så er det faktisk en ret effektiv metode uanset om du er begynder eller øvet. Vi har fundet de bedste strikkebøger til dig der ønsker at udvide dit repetoire indenfor babystrik.

Mormors babystrik bogMormors babyklassikere

Forfatter: Nina Brandi

Lær at strikke som mormor med denne 103 sider lange bog, der er fyldt med strikkeopskrifter som mormor ville gøre det. Du lære at strikke alt fra sokker til huer og sweatere, og du behøver ikke være øvet for at komme godt i gang med denne bog.

Pris: 225,00 kr.

Køb bogen hos Rito


Sommerbaby strikkebogSommerbaby

Forfatter: Sys Fredens

Sys Fredens er en af de strikkere der har lavet flest bøger om babystrik. I denne bog kommer hun omkring hvordan du strikker lækkert og blødt babytøj, som overhovedet ikk er for varmt om sommeren. Det er den ultimative bog til at lære hvordan man strikker sommertøj til babyer. I alt 48 sider med strikkeopskrifter til sommerbaby.

Pris: 100,00 kr.

Køb bogen hos Rito


Babystrik på pinde bogBabystrik på pinde

Forfatter: Lene Holme Samsøe

Babystrik på pinde er en serie af strikkebøger, hvor der findes massere af gode strikkeopskrifter til babyer. I bøgerne kan du få massere af inspiration til hvordan du strikker perfekt til en baby på alt fra 0-2 år. Det er 42 sider med 11 strikkeopskrifter på bl.a. sokker, tæpper, huer mm. Kom godt i gang med babystrik med denne strikkebog.

Pris: 129,00 kr.

Køb bogen hos Rito


Under et babystrik bogUnder et babystrik

Forfatter: Sys Fredens

Her får du en let og overskuelig strikkebog, med kun 32 siders strikkeopskrifter. Den også billig og begge dele kan være rart hvis du er begynder eller ved du sjældent kommer til at strikke, men blot ønsker at gøre det nu, fordi der venter en lille ny i familien.

Pris: 50,00 kr.

Køb bogen hos Rito


Vinterbaby strikkebogVinterbaby

Forfatter: Sys Fredens

Vi har ikke de koldeste vintre i verden her i Danmark, men vi befinder os på den nordlige halvkugle, hvilket betyder vi trods alt har det koldere end de fleste. Derfor er det vigtig at en lille nyfødt baby har nok tøj på, og til dette formål er strikket tøj rigtig godt. I denne bog er de bedste af de bedste strikkeopskrifter til en vinterbaby samlet.

Pris: 100,00 kr.

Køb bogen hos Rito


Velkommen til verden strikkebogVelkommen til verden

Forfatter: Erika Knigt

En rigtig god strikkebog til dig der venter en baby snart eller har et familiemedlem der gør det. Med denne bog ved hånden kan du nå at strikke en masse gaver til din baby, som den vil få stor glæde af de første måneder, hvor det at holde varmen er alfa-omega. 144 sider proppet med flotte strikkeopskrifter.

Pris: 199,00 kr.

Køb bogen hos Rito

Bedste garn til babystrik

Uldgarn til babyUanset hvilken bog med strikkeopskrifter til baby du vælger, så skal du stadig have bestilt noget garn til at strikke med. Derfor vil jeg på falderebet komme med en anbefaling til en type garn der er rigtig god til babystrik.

Når man strikker til babyer er det vigtigst bruge garn der ikke kløer og kradser, men er blødt og behageligt. Derudover er det altid en fordel at give sin baby uldtøj på, da det for babyen er meget nemmere at temperaturregulerer med de egenskaber uld har. Drops Baby Merino er efter min overbevisning en af de bedste garntyper til babystrik. Det er 100% uld og så er det blødt som en babys hud.

Husk der findes masser af andre strikkebøger, men ingen som disse der udelukkende beskæftiger sig med babystrik og som også er dansksproget. Jeg håber du har fået noget ud af vores liste over de bedste babystrikkebøger.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”on” button_letter_spacing__hover=”0″ button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.